Kiinteistöyhtiö Kielon ensimmäinen kohde sijaitsee Tampereella. Kuva: Aberdeen

Brunswick RE perusti Suomeen uuden kiinteistöyhtiön – tavoitteena miljardin euron omaisuus

Kiinteistökonsultti- ja sijoitusyhtiö Brunswick Real Estate on perustanut Suomeen uuden kiinteistöyhtiön ja hankkinut sille ensimmäisen kohteen.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Kiinteistöyhtiö Kielo hankki ensimmäiseksi kohteekseen Valtatie 30 -nimellä tunnetun toimistotalon Tampereelta.

Hatanpään valtatien varrella sijaitsevan noin 40 000 neliön kohteen myi Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoima rahasto. Kauppahintaa ei julkistettu.

Vuonna 2000 valmistunut kiinteistö on tunnettu maamerkki Tampereella ja siinä toimii nykyisin pääasiassa teknologiayrityksiä, kuten Nokia, Tieto ja Patria.

”Kyseessä on jo kolmastoista Aberdeenin Suomessa toteuttama kiinteistökauppa vuoden 2017 aikana. Kaikkien Suomessa vuoden 2017 toteuttamien kauppojemme yhteissumma on yli 250 miljoonaa euroa. Meillä on edelleen useita ostoja ja myyntejä työn alla, joiden uskomme toteutuvan vielä vuoden loppuun mennessä”, kertoo Aberdeen Standard Investmentsin Tomi Grönlund.

Myyjän neuvonantajana kaupassa toimi CBRE.

Brunswick RE:n on tarkoitus rakentaa Kielolle noin miljardin euron arvoinen kiinteistosijoitusomaisuus tulevien vuosien aikana.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Brunswick RE perusti Suomeen uuden kiinteistöyhtiön – tavoitteena miljardin euron omaisuus”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi