Kokeile kuukausi maksutta

Capman hakee uudella kiinteistörahastolla yli 200 miljoonan euron sijoituksia

Sijoitusyhtiö Capman ilmoittaa perustavansa uuden pohjoismaisiin kiinteistöihin sijoittavan Capman Nordic Property Income -rahaston (CMNPI).

Sijoitusyhtiö Capman ilmoittaa perustavansa uuden pohjoismaisiin kiinteistöihin sijoittavan Capman Nordic Property Income -rahaston (CMNPI).
Kuuntele juttu

Kyseessä on Capmanin ensimmäinen avoin erikoissijoitusrahastomuotoinen kiinteistörahasto.

Vakaata vuokratuottoa tavoitteleva CMNPI hakee hajautusta pohjoismaiden suurimmista kasvukeskuksista. Rahasto keskittyy sijoituksissaan erityisesti toimistoihin ja päivittäistavaravetoisiin liiketiloihin, tiedotteessa kerrotaan.

Lisäksi rahasto tekee sijoituksia myös esimerkiksi logistiikkakiinteistöihin, jotka tarjoavat vakaata ja ennustettavaa tuottoa.

Rahaston perustamisella Capman pyrkii tarjoamaan kiinteistösijoitusosaamistaan entistä laajemmalle sijoittajakunnalle.

”Vallitsevassa matalien korkojen ympäristössä on runsaasti kysyntää vakaata kassavirtaa tuottaville likvideille kiinteistösijoitusinstrumenteille. Esimarkkinointivaiheessa rahastoon on kohdistunut runsaasti kiinnostusta potentiaalisilta sijoittajilta”, Capman Real Estaten managing partner Mika Matikainen sanoo tiedotteessa.

Rahasto on auki sijoittajille kerran vuosineljänneksessä, joten sijoituksia rahastoon voidaan tehdä rahaston sääntöjen puitteissa neljästi vuodessa, minkä lisäksi lunastuksia voi tehdä puolivuosittain.

Rahastolla ei ole ennalta määritettyä tavoitekokoa, mutta Capman uskoo sen oman pääoman nousevan yli 200 miljoonaan euroon kahden ensimmäisen toimintavuoden aikana.

Capman Real Estate on perustettu vuonna 2005. Sen hallinnoima varallisuus on tällä hetkellä yhteensä noin 1,7 miljardia euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Capman hakee uudella kiinteistörahastolla yli 200 miljoonan euron sijoituksia”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat