Kokeile kuukausi maksutta

Jatkeen toimitusjohtajalle tuli äkkilähtö

Rakennuskonserni Jatke on vaihtanut toimitusjohtajansa.

Jatke rakentaa asuntoja Satolle Vantaalla. Kuva: Liisa Takala

Yhtiön hallitus vapautti nykyisen toimitusjohtajan Hannu Lokan tehtävästään. Yhtiön tiedotteen mukaan päätös on tehty yhteisymmärryksessä. Hän työskenteli yhtiön toimitusjohtajana kesäkuusta 2013 lähtien.

Rakennuslehden tietojen mukaan Jatketta ovat omistaneet viisi yksityishenkilöä ja Lokka. Toiminnassa ei ollut mukana perinteisiä pääomasijoittajia eikä institutionaalisia rahoittajatahoja.

Lokan tilalle nimitettiin Jatke Uusimaan toimitusjohtajana toiminut Hannu Anttonen, 51. Hän aloittaa uudessä tehtävässään välittömästi. Anttonen on työskennellyt yhtiön Uusimaan toimintojen johdossa viimeiset neljä vuotta.

Uusi toimitusjohtaja haluaa tehostaa kasvun lisäksi yhtiön operatiivista toimintaa.

”Jatke on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Kasvua tarvitsemme edelleen päämarkkina-alueillamme, mutta haluamme myös tehostaa operatiivista toimintaamme”, Hannu Anttonen kertoo.

Jatke Uusimaan uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Timo Ruuskanen. Hän siirtyy tehtäväänsä Lemminkäinen Talo oy:stä.

Jatke on kouvolalaisen Okan entisten vetäjien perustama yhtiö. Oka taas fuusioitiin Lemminkäiseen. Jatke perustettiin vuonna 2009 ja sen liiketoimintaan kuuluvat asuntotuotanto, saneeraus, toimitilarakentaminen ja kiinteistökehitys.

Yhtiön liikevaihdon arvioidaan nousevan tänä vuonna noin 260 miljoonaan euroon ja se työllistää reilut 400 henkeä. Yhtiö toimii Etelä-Suomen alueella.

Edit: Korjattu Hannu Lokan toimitusjohtajuuden alku vuoteen 2013. Päivitetty omistustietoja.

 

 

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Jatkeen toimitusjohtajalle tuli äkkilähtö”

  1. Rapiat 4 vuotta toimarina on pitkä siivu tässä ajassa.

  2. Lokan nimitysuutisissa oli mainittu että lunasti osuuden, seuraavissa nimityksissä ei taida olla mainintoja osuuksista. Liikevaihto on nostettu riittävän suureksi seuraavaksi tulos kuntoon, missähän vaiheessa pääomasijoittajat ryhtyvät kasaamaan seuraavaa pottia.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat