Parocin toimitusjohtaja vaihtui

Eristevalmistaja Paroc on saanut uuden toimitusjohtajan.  Vuoden 2018 alkupuolella se saa myös uuden omistajan.

Eristevalmistaja Paroc on saanut uuden toimitusjohtajan.  Vuoden 2018 alkupuolella se saa myös uuden omistajan.

Tiedotteen mukaan Anders Dahlblom, (KTM), 43, on nimitetty Paroc Group Oyj:n toimitusjohtajaksi 23. tammikuuta 2018 alkaen. Hän on toiminut yrityksen talousjohtajana vuodesta 2006 lähtien ja ollut eri tehtävissä Parocissa vuodesta 2002.

”Olen todella onnellinen ja innoissani mahdollisuudesta johtaa Parocia tulevan uuden omistajan, Owens Corningin kanssa. Kaupan toteutumisen jälkeen Parocille tulee pysyvä koti, ja on erittäin mielenkiintoista päästä vaikuttamaan Owens Corningin eriste-liiketoiminnan menestykseen Euroopassa ja sen ulkopuolella ”, kommentoi Dahlblom.

Kuusi ja puoli vuotta Parocin toimitusjohtajana toiminut Kari Lehtinen on päättänyt lähteä Parocista.

”Olemme rakentaneet vahvan markkina-aseman ydinmarkkinoillamme tarjoamalla houkuttelevia arvolupauksia asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Olen erittäin vakuuttunut siitä, että tuleva uusi omistaja Owens Corning avaa uusia, hienoja mahdollisuuksia Parocille ja sen henkilökunnalle”, Lehtinen kommentoi.

”Toivotan Andersille menestystä uudessa tehtävässä ja Paroc Groupin hallituksen puolesta haluan kiittää Karia hänen erinomaisesta työstään meidän ja yhtiön henkilökunnan eteen. Hän on osoittanut vahvaa johtajuutta luotsaamalla Parocia menestyksekkäästi erilaisista olosuhteissa”, kommentoi Paroc Group Oyj: n hallituksen puheenjohtaja Jukka Hienonen.

Owens Corning ilmoitti lokakuussa 2017, että se on allekirjoittanut Paroc Groupin ostamista koskevan sopimuksen CVC Capital Partnersin kanssa. Sopimuksen voimaantulohetkellä OC maksaa Parocista noin 900 miljoonan euron kauppahinnan.

Kaupan odotetaan tulevan voimaan vuoden 2018 alkupuolella, ja sille tarvitaan kilpailuviranomaisten hyväksyntä sekä siihen sovelletaan myös muita tavanomaisia kaupansolmimiseen liittyviä ehtoja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Parocin toimitusjohtaja vaihtui”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat