Kokeile kuukausi maksutta

Lehto Groupin johtajien osakemyynnit yllättivät Hannu Lehdon

Lehto Groupin toimitusjohtaja Hannu Lehto kertoo yllättyneensä, kun kolme muuta yhtiön johtajaa myi osakkeitaan kymmenillä miljoonilla euroilla toissa viikolla.

Hannu Lehto. Kuva: Susa Junnola

”Ne (osakekaupat) tulivat yllätyksenä. Toki jokainen saa tehdä omaisuudellaan mitä haluaa. Se ei ole yhtiön asia. Mutta se on herättänyt kysymyksiä, mitä nyt tapahtuu, ovatko he miettimässä jotain muuta. Toistaiseksi he jatkavat töissä. Aika näyttää, mitä he tekevät”, Hannu Lehto sanoo Rakennuslehdelle.

Lehto Groupin perustajiin ja konsernin johtoryhmään kuuluva liiketoimintajohtaja Asko Myllymäki, toinen liiketoimintajohtaja Tomi Koivukoski sekä kaupallinen johtaja Markus Myllymäki myivät 28. helmikuuta yhtiön osakkeita lähes 70 miljoonalla eurolla. Koivukoski ja Markus Myllymäki myivät kaikki omistamansa yhtiön osakkeet, mutta Asko Myllymäelle jäi vielä 1,1 prosentin osuus yhtiössä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto Groupin johtajien osakemyynnit yllättivät Hannu Lehdon”

Viimeisimmät näkökulmat