Projektit Rakentaminen Uutiset Startel Ei kommentteja

Pöyrylle toimeksianto SunPinen biojalostamon laajennushankkeessa

Konsultti- ja suunnitteluyhtiö Pöyry on saanut toimeksiannon SunPinen biojalostamon laajennusprojektista Ruotsissa.

Pöyry sopi suunnittelu-, hankinta- ja rakentamisen hallinnan palveluista Piteåssa.

Pöyryn tiedotteen mukaan tilauksen arvoa ei ole julkistettu. Se on kirjattu Teollisuus- liiketoimintaryhmän toisen vuosipuoliskon tilauskantaan.

Pöyry kertoo olleensa on ollut mukana projektin selvitysvaiheessa ja jatkaa nyt projektin kehittämistä. Tarkoituksena on, että laajennus ja nykyinen tehdas muodostavat valmistuttuaan yhden yksikön. Toimeksiantoon liittyvät palvelut toteutetaan 2018 – 2020.

SunPine on päättänyt investoida täysin uuteen laitokseen nykyisen tehtaan vieressä Haraholmenissa Piteåssa. Toinen mäntydieselin tuotantolinja lisää tehtaan kapasiteettia 50 prosentilla. Noin 25 miljoonan euron arvoisen investoinnin on määrä olla valmis vuonna 2020.

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia