Hirrestä tehty palvelukoti muistuttaa omasta kodista

Pudasjärven kaupungin tehostetun palvelun hoivakoti Hirsikartanon ja sen ympäristön mittakaava ja arkkitehtuuri ovat inhimillisiä. Sijainti on kaunis, aivan maalaismaisen ympäristön ja kuntakeskuksen rajalla, Iijoen rannalla.

Hoivakoti Pudasjärven Hirsikartanon pääsisäänkäynnin väri ja korotettu muoto rytmittävät rakennusta ja kutsuvat sisään. Kuva: Johanna Aatsalo
Hirrestä tehdyn hoivakodin rakennusmassa on jaettu pienempiin osiin, ja se tekee rakennuksesta paremmin ympäristöönsä sopeutuvan. Tummasävyisen hoivakodin vieressä sijaitsevat kunnan vaaleasävyiset, erityisryhmien hirsiset rivitalokodit.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hirrestä tehty palvelukoti muistuttaa omasta kodista”

Vastaa