Oravan yhtiökokous hyväksyi uuden Ovaro-nimen

Orava Asuntorahaston ylimääräinen yhtiökokous vahvisti tänään yhtiöjärjestyksen muutoksen ja toiminimen muuttamisen Ovaro Kiinteistösijoitukseksi.

Orava Asuntorahaston ylimääräinen yhtiökokous vahvisti tänään yhtiöjärjestyksen muutoksen ja toiminimen muuttamisen Ovaro Kiinteistösijoitukseksi.

Päätöksen myötä yhtiö muuttuu asuntorahastosta kiinteistösijoitusyhtiöksi, eikä siihen enää sovelleta vaihtoehtorahastojen hoitajista annettua lakia.

Muutokset tulevat voimaan, kun muutettu yhtiöjärjestys on rekisteröity kaupparekisteriin, mikä tapahtuu yhtiön arvion mukaan tässä kuussa.

Yhtiö kertoo tiedotteessaan harjoittavansa jatkossa omistamiensa ja osakeomistuksen perusteella hallitsemiensa asuntojen ja kiinteistöjen vuokraustoimintaa, siihen kohdistuvaa tavanomaista isännöinti- ja kunnossapitotoimintaa, rakennuttamistoimintaa omaan lukuun sekä näiden edellyttämää varainhallintaa.

Yhtiökokouksen päätökset olivat hallituksen aiemmin tekemien ehdotusten mukaisia.

Hallitus ehdotti yhtiöjärjestyksen muuttamista elokuussa. Uudeksi nimeksi hallitus ehdotti ensin Avaro Kiinteistösijoitusta, mutta vaihtoi nimiehdotuksen Ovaroksi, kun kävi ilmi, että Suomessa toimii useampi yhtiö, jonka nimi muistuttaa liikaa Avaroa.

Lisäksi yhtiökokous päätti valtuuttaa hallituksen päättämään yhteensä enintään 900 000 oman osakkeen hankkimisesta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Oravan yhtiökokous hyväksyi uuden Ovaro-nimen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat