Kokeile kuukausi maksutta

Suurten ja keskisuurten infrarakentajien kasvu hidastui

Suurten ja keskisuurten infrarakentajien hidastui viime vuonna selvästi edellisvuodesta mutta oli silti ihan kohtuullista.

Kuva: Susa Junnola

Näiden yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto kasvoi viime vuonna 3,9 prosenttia vuodesta 2016. Edellisvuonna kasvua kertyi peräti 9,2 prosenttia. Nämä seikat käyvät ilmi Rakennuslehden laatimasta suurimpien infrarakentajien taulukosta, joka pohjautuu yritysten tilinpäätöstietoihin.

Asetimme listallemme pääsyn liikevaihtorajaksi kymmenen miljoonaa euroa. Se on EU:n virallisen määritelmän mukainen pienen ja keskisuuren yhtiön liikevaihtoraja, eli pienyhtiöt jäivät listan ulkopuolelle. Lisäksi rajasimme taulukon ulkopuolelle tele- ja sähköverkkojen rakentamiseen erikoistuneet yhtiöt, joista monet ovat hyvinkin suuria.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suurten ja keskisuurten infrarakentajien kasvu hidastui”

Viimeisimmät näkökulmat