KSML: Lastenvaunuja työntäneeseen naiseen törmännyt kuorma-auto oli poistumassa työmaalta – nainen kuoli onnettomuuspaikalla

Onnettomuus tapahtui pientaloalueella tiistaina iltapäivällä.

Onnettomuus tapahtui pientaloalueella tiistaina iltapäivällä.

Jyväskylässä tapahtui tiistaina liikenneonnettomuus, jossa sai surmansa lastenvaunuja työntänyt nainen.

Nainen liikkui kello 15:n jälkeen lastenvaunujen kanssa ajoradalla Erämiehenkadulla, keskustan länsipuolella sijaitsevalla pientaloalueella, kun häneen törmäsi kuorma-auto.

Nainen kuoli törmäyspaikalla. Vaunuissa ollut pieni lapsi selvisi onnettomuudesta ilman vammoja.

Keskisuomalainen-lehti kertoo, että naiseen törmännyt kuorma-auto oli tullut Erämiehenkadulle siellä tehtävän vesijohto- ja jätevesiviemärisaneerauksen vuoksi. Saneerauksesta vastaa Jyväskylän Energia, ja kuorma-auton kuljettaja on Jyväskylän Energian urakoitsijan aliurakoitsija.

Jyväskylän Energian verkkojohtaja Kari Kautto kertoi Keskisuomalaisessa, että hänen tietojensa mukaan kuorma-auto oli kipannut sepeliä työmaalla, josta se oli poistumassa onnettomuuden sattuessa.

Poliisi kertoi tiistaina tiedotteessa jatkavansa onnettomuuden selvittämistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “KSML: Lastenvaunuja työntäneeseen naiseen törmännyt kuorma-auto oli poistumassa työmaalta – nainen kuoli onnettomuuspaikalla”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi