Caverion ja Gasum yhteistyöhön kaasutankkausasemien valvonnassa ja ylläpidossa

Kiinteistötekniikkayhtiö Caverion ja energiayhtiö Gasum aloittavat yhteistyön kaasutankkausasemien valvonnassa ja ylläpidossa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Caverion kertoo asiasta tiedotteessaan.

Caverion ja Gasum ovat sopineet kumppanuudesta Gasumin raskaiden ja kevyiden kaasuajoneuvojen tankkausasemien valvontaan ja ylläpitoon liittyen. Yhteistyö käynnistyy aluksi Suomessa ja Ruotsissa ja laajenee myöhemmin tänä vuonna Norjaan, Caverion kertoo.

Caverion hoitaa kaasutankkausasemien huoltoa ja kunnossapitoa ja vastaa myös kaikkien kaasutankkausasemien valvomopalveluista, etähallinnasta ja tekniikkaa koskevista helpdesk -palveluista 24/7.

”Rakennamme uusia kaasutankkausasemia ja laajennamme lähivuosina kaikkiaan 50 raskaan liikenteen aseman verkoston Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan. Uudet tankkausasemat sijoitetaan logistiikkatoimintojen kannalta keskeisiin solmukohtiin, ja ne tukevat liikkumista vähäpäästöisellä kaasulla Pohjoismaissa”, kertoo Gasumin Circular Economy Finlandin johtaja Ari Suomilammi tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion ja Gasum yhteistyöhön kaasutankkausasemien valvonnassa ja ylläpidossa”

Vastaa