Caverion ostaa Maintpartnerin Suomen, Viron ja Puolan toiminnot

Kiinteistötekniikan palveluyhtiö Caverion on allekirjoittanut sopimuksen Maintpartner Holdingin kanssa kaikkien Maintpartner Groupin osakkeiden ostamisesta.

Kauppa koskee myös sen Suomen, Puolan ja Viron tytäryhtiöitä. Sen sijaan Maintpartner Groupin Ruotsin tytäryhtiö ei kuulu kauppaan.

Maintpartner Holdingin omistavat pääomasijoitusyhtiö CapMan Buyoutin hallinnoimat rahastot.

Caverionin tiedotteen mukaan kauppahintaa ei julkisteta. Kaupan toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

Teollisuuden kunnossapitoon keskittynyt Maintpartner toimii energia-, kemia-, metalli-, elintarvike- ja valmistavan teollisuuden aloilla. Kaupan kohteena olevan kokonaisuuden liikevaihto vuonna oli viime vuonna noin 137 miljoonaa euroa, josta suurin osa tuli Suomen liiketoiminnoista.

Kaupan toteuduttua Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonan liikevaihto on noin 320 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 3 100 henkilöä.

”Yritysosto täydentää Caverionin osaamista teollisessa kunnossapidossa ja palveluissa sekä digitaalisten ratkaisujen kehitystä. Se myös laajentaa Caverionin maantieteellistä kattavuutta ja asiakkuuksia teollisuuden eri aloilla”, tiedotteessa sanotaan.

Nyt suunniteltu yrityskauppa ei toteutuessaan muuta Caverionin kuluvan vuoden tulosohjeistusta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion ostaa Maintpartnerin Suomen, Viron ja Puolan toiminnot”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat