JLL:n toimitusjohtaja irtisanoutui ja perusti jo uuden yrityksen

Kiinteistökonsulttiyhtiö JLL Suomen toimitusjohtaja on irtisanoutunut ja perustanut uuden kiinteistösijoitusyhtiön kollegansa ja pohjoismaisen kiinteistösijoitusyhtiö NREP:n kanssa.

Uusi yhtiö tähtää esimerkiksi Tampereen varasto- ja tuotantotilamarkkinoille. Kaupungissa rakennetaan nyt paljon. Kuvassa raitiotietyömaata keskustassa. Kuva: Matti Vuohelainen

Tapani Piri perusti nykyisen JLL:n Suomen yksikön neljän osakkaan voimin vuonna 2005. Uuden yhtiökumppaninsa Jukka Torvisen ja NREP:n kanssa he perustivat nyt Aktiivihallit ky:n.

Uusi yhtiö sijoittaa ja kehittää monitoimikiinteistöjä, jotka ovat jaettavissa varasto- ja pientuotantotiloiksi sekä esimerkiksi toimisto-, näyttely- ja liikekäyttöön.

Piri on ollut vuodesta 2007 alkaen JLL Suomen toimitusjohtaja ja osallistunut huomattavaan osaan Suomen suurimmista kiinteistökaupoista sekä tuonut maahan merkittäviä kansainvälisiä sijoittajia.

Torvisen tausta on myös JLL:llä, jossa hän työskenteli 10 vuotta toimisto- ja logistiikkakiinteistöjen kaupankäynnissä ja kehityksessä. Lisäksi hän toimi viime vuoden pörssilistatun Sagaxin Suomen sijoitusjohtajana.

Kohti kasvavia kasvukeskuksia

Aktiivihallit  tutkii NREP:n tiedotteen mukaan jo aktiivisesti ensimmäisiä sijoituskohteita ja selvittää samalla mahdollisuutta rakentaa uusia varasto- ja tuotantokiinteistöjä pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

”Haemme kasvua uusista kiinteistösegmenteistä, ja tällaisille muuntojoustaville hallitiloille on suuri kysyntä etenkin kasvavissa kaupunkikeskuksissa”, NREP:n osakas Jani Nokkanen kertoo.

Aktiivihallit aikoo rakentaa, vuokrata ja räätälöidä monitoimitiloja joustavasti käyttäjien tarpeisiin ja panostaa hallinnointiosaamiseen sekä asiakaspalveluun. Kaikissa kohteissa tarkistetaan myös mahdollisuudet parantaa kiinteistöjen energiatehokkuutta.

”Haluamme luoda toimintaedellytyksiä suomalaiselle tuotannolle ja räätälöidä kullekin vuokralaiselle juuri tarpeeseen sopivat tilat. Huolehdimme myös kiinteistöjen kestävästä kehityksestä. Esimerkiksi optimoimalla taloteknisiä järjestelmiä, hyödyntämällä maalämpöä ja kehittämällä jätehuoltoa ja kierrätystä voidaan helposti ja kannattavasti pienentää varasto- ja tuotantokiinteistöjen ympäristökuormitusta”, Piri kertoo.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “JLL:n toimitusjohtaja irtisanoutui ja perusti jo uuden yrityksen”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat