Kaivurikuski Jukka Tammelasta, 33, kuoriutui kakkumestari – pomokin tilasi synttärikakun
”Voisin vaikka vannoa, että olen Suomen ainoa kakkuja tekevä kaivurikuski”, nauraa laihialainen Jukka Tammela.

Kaivamista Jukka ei lupaa jättää, vaikka some on tehnyt hänestä nopeasti suositun kokin. Jukka on aina pitänyt kokkaamisesta, mutta ensimmäisen kunnon inspiraationsa hän sai vuonna 2013. Hän söi silloin taivaallisen hyvää ruokaa kiinalaisessa ravintolassa Helsingissä.
Tämä artikkeli on tilaajille
Kirjaudu sisään
Tilaa printtinä, diginä, yksin tai ryhmässä
Valitse teille sopivin tapa pysyä tiedon tasalla.
Tutustu nyt 3 kk: printti+digi 0 €
Kaikki Rakennuslehden tieto käyttöösi kesän yli ilman sitoumuksia, ole hyvä!
Tätä artikkelia ei ole kommentoitu
0 vastausta artikkeliin “Kaivurikuski Jukka Tammelasta, 33, kuoriutui kakkumestari – pomokin tilasi synttärikakun”