Kaivamista Jukka ei lupaa jättää, vaikka some on tehnyt hänestä nopeasti suositun kokin. Jukka on aina pitänyt kokkaamisesta, mutta ensimmäisen kunnon inspiraationsa hän sai vuonna 2013. Hän söi silloin taivaallisen hyvää ruokaa kiinalaisessa ravintolassa Helsingissä.
Tämä artikkeli on tilaajille
Kirjaudu sisään
Ryhmätilaus digi (+printti)
Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.
Yksittäistilaus printti+digi
Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.
Yksittäistilaus digi
Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.
Tätä artikkelia ei ole kommentoitu
0 vastausta artikkeliin “Kaivurikuski Jukka Tammelasta, 33, kuoriutui kakkumestari – pomokin tilasi synttärikakun”