Uusien kakkujen kehittely vaatii silmää ja tarkkuutta. Kuva: Johannes Tervo

Kaivurikuski Jukka Tammelasta, 33, kuoriutui kakkumestari – pomokin tilasi synttärikakun

”Voisin vaikka vannoa, että olen Suomen ainoa kakkuja tekevä kaivurikuski”, nauraa laihialainen Jukka Tammela.

Kirjoittaja(t) Anssi Orrenmaa
Kaivamista Jukka ei lupaa jättää, vaikka some on tehnyt hänestä nopeasti suositun kokin. Jukka on aina pitänyt kokkaamisesta, mutta ensimmäisen kunnon inspiraationsa hän sai vuonna 2013. Hän söi silloin taivaallisen hyvää ruokaa kiinalaisessa ravintolassa Helsingissä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

En ole vielä tilaaja

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kaivurikuski Jukka Tammelasta, 33, kuoriutui kakkumestari – pomokin tilasi synttärikakun”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi