Cramosta irtautuvalle Adapteolle nimitettiin toimitusjohtaja

Cramon hallitus on nimittänyt Philip Isell Lind af Hagebyn osittaisjakautumisessa perustettavan yhtiön Adapteo oyj:n toimitusjohtajaksi sekä Adapteon Rental Space -liiketoiminta-alueen johtajaksi. Nimitys astuu voimaan jakautumisen täytäntöönpanon jälkeen.

Isell Lind af Hageby on toiminut Cramon Siirtokelpoiset tilat -liiketoiminnan johtajana ja Cramo-konsernin johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2017 ja jatkaa nykyisessä tehtävässään jakautumisen täytäntöönpanoon saakka. Hän toimi aiemmin Inwido-konsernin Norjan toimitusjohtajana ja liiketoiminta-alueen johtajana vuosina 2016–2017, ja hän on toiminut useissa eri tehtävissä Scan Coinilla vuosina 2012–2015. Isell Lind af Hageby on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

”Näemme, että Adapteolla tulee olemaan skaalautuva ja kilpailukykyinen liiketoiminta-alusta, ja tulemme keskittymään omistaja-arvon luomiseen hyödyntämällä mahdollisuuksia, joita näemme eri siirtokelpoisten tilojen markkinoilla”, Isell Lind af Hageby sanoo Cramon tiedotteessa.

Cramon jakautumisesta päättävä ylimääräinen yhtiökokous on kutsuttu koolle 17. kesäkuuta. Yhtiö odottaa jakautumisen täytäntöönpanon tapahtuvan viimeistään vuoden 2019 kolmannella vuosineljänneksellä suunnitellun täytäntöönpanopäivän ollessa 1. heinäkuuta

Isell Lind af Hagebyn lisäksi Cramo on nimittänyt seuraavat henkilöt Adapteo-konsernin johtoryhmään yhdessä toimitusjohtajan kanssa jakautumisen täytäntöönpanosta alkaen:

  • Timo Pirskanen talousjohtajaksi. Pirskanen jatkaa Cramon Siirtokelpoiset tilat -liiketoimintadivisioona Cramo Adapteon talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä jakautumisen täytäntöönpanoon saakka. Pirskanen toimi Kotipizza Groupin talousjohtajana vuosina 2015–2019 ja Rautaruukin sijoittajasuhteista vastaavana johtaja vuosina 2011–2015. Pirskanen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.
  • Björn Kölerud Permanent Space -liiketoiminta-alueen väliaikaiseksi johtajaksi. Kölerud jatkaa Flexator ab:n väliaikaisena toimitusjohtajana ja Cramon Siirtokelpoiset tilat -liiketoimintadivisioona Cramo Adapteon johtoryhmän jäsenenä jakautumisen täytäntöönpanoon saakka. Kölerud toimi Hästens-konsernin toimitusjohtajana vuosina 2016–2018 sekä Capacent ab:ssä johtajana ja osakkaana vuosina 2002–2016. Kölerud on koulutukseltaan kauppatieteiden kandidaatti.
  • Simon Persson henkilöstöjohtajaksi. Persson jatkaa Cramon Siirtokelpoiset tilat -liiketoimintadivisioona Cramo Adapteon HR Business Partnerina ja johtoryhmän jäsenenä jakautumisen täytäntöönpanoon saakka. Persson työskenteli aiemmin Knowit HRM ab:llä johdon konsulttina erikoisalanaan organisaatiot ja henkilöstöhallinto sekä HR Generalistina PricewaterhouseCoopers ab:llä. Persson on koulutukseltaan filosofian kandidaatti.
  • Teemu Saarela kehitysjohtajaksi. Saarela jatkaa Cramon Siirtokelpoiset tilat -liiketoimintadivisioona Cramo Adapteon kehitysjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä jakautumisen täytäntöönpanoon saakka. Saarela on toiminut useissa eri johtotehtävissä Cramon Siirtokelpoiset tilat -liiketoimintadivisioonassa sen jälkeen, kun hän aloitti yhtiössä vuonna 2013. Saarela toimi aiemmin taloushallinnon tehtävissä Rautaruukissa ja Thermo Fisher Scientificissa vuosina 2008–2013. Saarela on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.
  • Hanna Wennberg markkinointi- ja viestintäjohtajaksi. Wennberg on toiminut tekoäly- ja analytiikkayhtiö Graviz Telescopen markkinointipäällikkönä vuodesta 2018. Hän on toiminut useissa eri markkinointi- ja viestintätehtävissä Atlas Copcolla vuosina 2012–2018 sekä ollut Ruotsin mainostajien liiton (Sveriges Annonsörer) johtoryhmän jäsen. Wennberg on opiskellut strategista viestintää ja retoriikkaa Örebron yliopistossa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramosta irtautuvalle Adapteolle nimitettiin toimitusjohtaja”

Vastaa