Lehto rakentaa Meconet oy:lle tehtaan

Rakennustyöt aloitetaan vielä syksyn 2019 aikana, ja tuotantotilat valmistuvat keväällä 2020.

Havainnekuva uudesta tehtaasta. Kuva: Lehto

Lehto Groupiin kuuluva Lehto Tilat Oy ja Meconet Oy ovat sopineet uuden tehtaan rakentamisesta Äänekosken Hirvaskankaalle. Hankkeen laajuus on yli 8 000 neliömetriä.

Meconet on pohjoiseurooppalainen jousien sekä lanka-, puristus- ja syvävetotuotteiden valmistaja. Meconetin tehtaat sijaitsevat kuudella paikkakunnalla, jotka ovat Vantaa, Äänekoski, Pihtipudas, Tallinna, Tukholma ja Pietari.

Uusi tehdas tarvitaan Meconetin mukaan vastaamaan sen Äänekosken tehtaalla valmistettavien syvävetotuotteiden kysyntään niin kotimaassa kuin Keski-Euroopan markkinoillakin. Äänekosken Koukkuniemessä olevat nykyiset tuotantotilat ovat käymässä ahtaaksi.

”Tuotteidemme kysyntä on ollut hyvällä tasolla ja myyntimme on onnistunut voittamaan uusia kansainvälisiä asiakkuuksia. Ilman uutta tehdasta emme pystyisi investoimaan uuteen teknologiaan ja jatkamaan kasvuamme”, yrityksen hallituksen puheenjohtaja Tomi Parmasuo kertoo tiedotteessa.

”Tehtaan rakentaminen on yhtiömme historiassa todella merkittävä investointi, joka tulee luomaan myös työpaikkoja.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto rakentaa Meconet oy:lle tehtaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat