Kokeile kuukausi maksutta

Ovaron hallituksen puheenjohtajalle operatiivinen tehtävä

Kiinteistösijoitusyhtiö Ovaron hallitus on torstaina 8. elokuuta päättänyt ottaa lisää vastuuta yhtiön strategian toimeenpanosta.

Kuva: Ovaro

Tätä varten hallituksen puheenjohtaja Petri Roininen ryhtyy tästä päivästä alkaen johtamaan myös operatiivisesti toimia, jotka ovat yhtiön strategian toteuttamisen kannalta keskeisiä.

Ovaron tiedotteen mukaan järjestely on voimassa toistaiseksi tai siihen saakka kunnes uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään. Nykyinen toimitusjohtaja Kari Sainio jää pois tehtävästä viimeistään kuluvan vuoden lopussa tai kun uusi toimitusjohtaja on valittu.

Ovaro suorittaa hallituksen puheenjohtajalle erillisen markkinaehtoisen korvauksen strategian toimeenpanoon kuuluvasta työstä.

”Ovaron hallituksen tilannearvio on, että yhtiön strategian toimeenpano tarvitsee vahvistusta”, Roininen sanoo tiedotteessa.

Hänen mukaansa keskeisiä tavoiteltavia toimia ovat muun muassa organisaation ja alihankintaverkoston tehostus, vuokratuottojen kääntäminen kasvuun ja taserakenteen tehostaminen sekä sijoitusten että rahoituksen osalta.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Ovaron hallituksen puheenjohtajalle operatiivinen tehtävä”

  1. Yleensä on ollut tapana ilmaista asia sanoin: toimitusjohtajalle kenkää.

  2. Yleensä on ollut tapana tunnistaa hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan roolien ero.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat