Consolis perusti uuden Itämeren yksikön – Tuukkala palasi Parman toimitusjohtajaksi

Consolis halusi tehostaa toimintaansa Itämeren alueella perustamalla alueen maayhtiöt käsittävän uuden yksikön. Parman Jarmo Viljanen on jättänyt yhtiön.

Hannu Tuukkala palasi Parman toimitusjohtajaksi.

Baltic Sea region -alueyksikköön kuuluvat Suomi, Ruotsi ja Baltian maat eli Viro, Latvia ja Liettua. Se on jo käynnistänyt toimintansa.

Alueyksikön johtajana on aloittanut Hannu Tuukkala, ja hän raportoi suoraan Consoliksen pääjohtaja Nicolas Yatzimirskylle. Järjestelyn tavoitteena on tehostaa toimintaa ja parantaa asiakaspalvelua yhtiölle tärkeällä markkina-alueella.

”Consoliksella on Itämeren alueella vankka asema. Kehitämme tällä tavalla tekemistä ja yhteistyötä paitsi konsernin sisällä myös asiakkaiden kanssa”, Tuukkala sanoo Rakennuslehdelle.

Tuukkala myöntää, että toiminnan tehostamisella haetaan myös tiukempaa kulukuria. ”Se ei poistu koskaan. Uskon itse siihen – olipa sitten hyvät tai huonot ajat.”

Samassa yhteydessä Parma Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2017 toiminut Jarmo Viljanen on jättänyt yhtiön. Tuukkala palasi vuoden alusta Parman toimitusjohtajaksi luotsattuaan yhtiötä aikaisemmin vuosina 2011-2017.

Keväästä 2017 alkaen hän on toiminut Consolis Strängbetong Ab:n toimitusjohtajana Ruotsissa.

Sulautuminen mennyt suunnitellusti

Parma on laajentunut viime aikoina, sillä se osti viime vuoden keväällä TMB:n omistamat Betonimestarit. Nyt yritykset ovat sulautuneet. Tuukkalan mukaan sulautuminen meni suunnitelman mukaan muttei täysin ilman ristiinvetoa.

”On siinä omat haasteensa, kun kyseessä on perheomisteinen yritys ja konserni. Toimimme nyt yhtenä Consolis-yhtiönä ja uskon vahvasti, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin.”

Juttua on päivitetty klo 14.52 Hannu Tuukkalan kommenteilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consolis perusti uuden Itämeren yksikön – Tuukkala palasi Parman toimitusjohtajaksi”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat