Kokeile kuukausi maksutta

Purkupiha Group ostaa JT Asbesti oy:n

Massiivi- ja haitta-ainepurkamiseen sekä rakennusmateriaalien kierrättämiseen erikoistunut Purkupiha Group vahvistaa valtakunnallista toimintaansa asbesti- ja haitta-ainesektorilla ostamalla JT Asbesti oy:n koko osakekannan.

JT Asbesti on erikoispurku-, asbesti-, sekä timanttitöihin erikoistunut yritys. JT Asbesti palvelee niin rakennusliikkeitä, teollisuutta, julkishallintoa kuin yksityisiä kiinteistönomistajiakin. Yhtiöstä tulee osa Purkupiha Asbestityöt oy:tä, joka on erikoistunut asbesti- ja haitta-ainepurkuihin pääkaupunkiseudulla.

”Osto tukee strategiaamme toimia valtakunnallisesti, palvella paikallisesti”, Purkupiha Asbestitöiden toimitusjohtaja Ari Hoppania sanoo tiedotteessa.

Yritysoston myötä Purkupihalla on toimistot Lahdessa, Helsingissä, Porissa, Lappeenrannassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

”Meidän asiakkaillemme tämä tarkoittaa jatkossa laajempaa palvelukokonaisuutta ja valmiutta ottaa vastaan suuriakin projekteja myös muun muassa linjasaneerausten ja teollisuuden sektorilla. Asiakkaamme saavat käyttöönsä koko Purkupihan palveluvalikoiman aina jätteenkäsittelystä kokonaispurkuprojekteihin”, JT Asbestin toimitusjohtaja Risto Ojanen kertoo.

Purkupiha on yritysostojen ja orgaanisen kasvun myötä kasvanut nopeasti muutaman vuoden aikana. Konserniyhtiöissä työskentelee yritysoston jälkeen noin 125 henkeä, ja yhteenlaskettu liikevaihto on yli 40 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Purkupiha Group ostaa JT Asbesti oy:n”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat