Kokeile kuukausi maksutta

Stark avaa 24/7 avoinna olevan myymälän Vantaalla

Rakennustarvikeketju Stark pyrkii kohentamaan saatavuuttaan tavoittaakseen ammattirakentajat yhä paremmin. Yhtiö suunnittelee laajentavansa viikolla 13 Vantaan Petikossa sijaitsevan myymälänsä aukioloaikoja niin, että se on jatkossa avoinna 24/7.

Havainnekuva Vantaan Petikon 24/7 avoinna olevasta myymälästä. Kuva: Stark
”Aina kun puhutaan vähittäismyynnistä, puhutaan aukioloajoista. Jos avaamme riippuen yksiköstä kello 6.30 tai suljemme kello 19, se on jo pitkä aukioloaika. Mutta yhä enemmän rakennustyömaat tekevät töitä yötä päivää, kun kiire painaa. Palvelua parantaaksemme näemme, että kun ammattirakentajat tekevät töitä yöaikaan, heidän pitää saada tavaraakin yöaikaan”, Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi perustelee Rakennuslehdelle.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Stark avaa 24/7 avoinna olevan myymälän Vantaalla”

  1. Kyllähän tällekin varmaan asiakassegmentti löytyy. Mutta yleisesti ottaen rakennustarvikekauppa on mennyt monen asiakkaan kannalta huonoon suuntaan. Pienetkin narikat pidentävät aukioloaikoja. Se johtaa ohuempaan miehitykseen ja osa-aikaisten myyjien osuuden lisääntymiseen. Isossa myymälässä on yli 50 000 nimikettä. Jos asiakas kysyy neuvoa myyjältä, tämän asiantuntemus on usein sangen ohutta ellei olematonta. Kun ainoa myyjän käyttöön tällöin jäävä myyntiargumentti on hinta, ohjaa systeemi myyntitapahtumaa kohti halvinta vaihtoehtoa. Mikä yhä useammin on kaupan oma private label -tuote. Joskus ratkaisu on asiakkaan kannalta hyvä, mutta joskus ei.

Viimeisimmät näkökulmat