Johtajan työ jakautuu kahtia – poikkeusaika vaatii läsnäoloa

Koronavirus on vaatinut johtamiselta paljon aitoa läsnäoloa ja jatkuvaa toimintatapojen arviointia.

Heikki Kiiskilä (vas.) Kokkolan Park & Plaza -kohteessa yhdessä rakennuttaja Karl-Johan Forsströmin kanssa. Rakennus Forsström oli Kiiskilän ensimmäinen työnantaja 40 vuotta sitten. Kuva: Päivi Karjalainen.
Lvi-insinööri Heikki Kiiskilän viime kuukaudet ovat kuluneet poikkeuksellisissa merkeissä. Reilun vuoden Kokkolan LVIS-Palvelun toimitusjohtajana ja Quattro Mikenti Groupin (QMG) aluejohtajana sekä konsernin johtoryhmän jäsenenä työskennellyt Kiiskilä on koronaviruksen vuoksi joutunut jakamaan työaikansa yhä selkeämmin eri osiin.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Johtajan työ jakautuu kahtia – poikkeusaika vaatii läsnäoloa”

Viimeisimmät näkökulmat