Juha Pekka Ojalasta Jatkeen hallituksen puheenjohtaja

Jatke-konsernin hallituksen puheenjohtaja vaihtuu keväällä 2021, kun rakennusneuvos Esa Eloranta jättää tehtävänsä huhtikuussa 2021.

Juha Pekka Ojala jäi pois SRV:n toimitusjohtajan paikalta kauppakeskus Redin tappioiden takia. Ura on jatkunut Jatkeessa.

Hallituksen puheenjohtajaksi nousee nykyinen varapuheenjohtaja Juha Pekka Ojala. Hänet nimitettiin tehtäväänsä tämän vuoden toukokuussa.

Eloranta on yksi Jatke-konsernin perustajista. Ennen hallituksen puheenjohtajuutta hän toimi Jatke oy:n toimitusjohtajana kolme vuotta sekä hallituksen varapuheenjohtajana kaksi vuotta.

”Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt jättää yhtiön henkilökohtaisista syistä. Jatke oy on työhistoriani hienoin yhtiö, jossa loistavan henkilöstön kanssa olemme yhdessä onnistuneet kasvattamaan suuren ja luotettavan yksityisomisteisen rakennusyhtiön Suomen markkinoille,” Eloranta toteaa yhtiön tiedotteessa.

”Moni asia on yhtiön historian aikana muuttunut, mutta yksi on pysynyt samana. Osaava ja sitoutunut henkilöstö on ehdottomasti tärkein voimavaramme. On hienoa tehdä tämä päätös hetkellä, jolloin yhtiön tilauskanta on historian paras sekä yhtiön vakavaraisuus erinomainen. Jätän Jatke-konsernin hallituksen puheenjohtajan tehtävät luottavaisin mielin. Jatke jatkaa kannattavaa kasvuaan,” Eloranta sanoo.

Hallituksen uutena puheenjohtajana aloittava Ojala toimi SRV:n toimitusjohtajana syksyyn 2019 asti.

”Tulemme jatkossakin olemaan pitkäaikainen ja luotettava kumppani asiakkaillemme kaikissa rakentamiseen ja kiinteistöjen kehittämiseen liittyvissä hankkeissa,” Ojala kertoo.

”Lähden uuteen tehtävään innolla, sillä vakavaraisena yhtiönä pystymme laajentamaan palveluamme tulevaisuudessa,” Ojala mainitsee.

Jatke oy on perustettu vuonna 2009 ja se toimii Jatke-konsernin emoyhtiönä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja kotipaikka on Kouvola. Vuonna 2012 perustettiin Jatke Uusimaa vastaamaan konsernin asuntorakentamisesta pääkaupunkiseudulla.

Vuonna 2016 Turun seudun liiketoiminta yhtiöitettiin ja perustettiin Jatke Länsi-Suomi. Vime vuoden alusta yhtiöitettiin Tampereen seudun asunto-, toimitila- sekä korjausrakentamisen liiketoiminta Jatke Pirkanmaaksi ja konsernin julkisivurakentaminen Jatke Julkisivuksi.

Emoyhtiö Jatkeen toiminta pääkaupunkiseudulla kattaa toimitila- ja korjausrakentamisen.

 

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Juha Pekka Ojalasta Jatkeen hallituksen puheenjohtaja”

  1. Niin vastaako nämä isot johtajat tekemisistään vai ei.. Suorastaan koomista miten piiri pieni pyörii johtaja markkinoilla.. On tullu munattua siirrytään sivuun ja kohta patsastellaan jonkin uuden firman yhtenä keulakuvana. Kommentini ei siis ole juuri kyseistä henkilöä pelkästään koskeva vaan ihan yleisesti. Vähän samaa on havaittavissa politiikassa.

    1. Kannanottosi on hyvä ja osuu oikeaan. Toimitusjohtaja-, hallituksen jäsen- tai hallituksen puheenjohtajaleikki on sisältänyt jo pitkään koomisia piirteitä. Uskaltaisin arvioida, että enemmän kuin puolet näistä vaihtoviikoilla nimetyistä ei omaa erityisen merkittävää kompetenssia. Sisäpiirin edun eli paljon puhutun verkostoitumisen saattelemana paikka vaihtuu.

      Toisaalta on kysyttävä, onko heidän tarvekaan olla kvalideja? Onko tärkeämpää edustaminen, mielikuvan luominen ja harkittu korruptio.

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat