Sivakka-johtaja Raimo Hätälä: Alle 30 neliön asuntoja ei Suomessa tarvita

Oululaisen Sivakka oy:n toimitusjohtaja Raimo Hätälä mielestään suomalainen asuntomarkkina ja samalla myös keskustelu kaipaa humaanimpaa ja asukaslähtöisempää otetta. Nyt äänessä ovat pääasiassa grynderit ja rahoittajat.

Sivakka oy:n toimitusjohtaja Raimo Sivakka ravisteli puheessaan alan asenteita Asuntomarkkinat 2021-webinaarissa.
”Nykyisestä hintojen noususta hyötyvät rakennusliikkeet, rahoittajat sekä asunnon- ja tontinomistajat. Kohtuuhintaista asumista kaipaavat vain vuokralaiset ja ensiasunnon ostajat”, Hätälä totesi Asuntomarkkinat 2021-webinaarissa .

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Sivakka-johtaja Raimo Hätälä: Alle 30 neliön asuntoja ei Suomessa tarvita”

Viimeisimmät näkökulmat