Kokeile kuukausi maksutta

Cityconin tulos supistui alkuvuona – ohjeistus ennallaan

Toimitusjohtajan mukaan vuoden 2021 näkymät ovat riippuvaisia rokoteohjelman edistymisestä.

Cityconin Iso Omena espoossa.

Kauppakeskuksiin sijoittavan kiinteistösijoittaja Cityconin alkuvuosi sujui odotusten mukaisesti, sanoo toimitusjohtaja F. Scott Ball tiedotteessa.

”Koronapandemia haastoi edelleen liiketoimintaamme hallituksien asettamien rajoituksien myötä tietyissä liiketoimintamaissamme. Tästä huolimatta tuloksemme säilyivät vakaina heijastaen strategiamme kestävyyttä sekä markkinoidemme vakautta. Huomattavaa on, että tuloksemme paranivat edellisestä vuosineljänneksestä”, Ball sanoo.

Oikaistu operatiivinen tulos oli tammi-maaliskuussa 27,6 miljoonaa euroa, kun se vuotta aiemmin oli 30,8 miljoonaa euroa.

Oikaistu operatiivinen tulos osakkeelta supistui 0,155 euroon vuotta aiemmasta 0,173 eurosta

Tammi-maaliskuun nettovuokratuotot supistuivat vajaat neljä prosenttia 50,4 miljoonaan euroon. Cityconin mukaan koronaviruspandemian vaikutukset näkyivät nettovuokratuottojen laskuna alhaisemman vuokrausasteen, vuokralaisille vuoden 2020 toisen neljänneksen aikana annettujen alennusten, sekä laskeneiden erikoisvuokraus- ja pysäköintituottojen johdosta.

”Vuoden 2021 näkymämme säilyvät ennallaan ja ovat riippuvaisia rokoteohjelman edistymisestä, jonka seurauksena uskomme kulutuskysynnän vahvaan palautumiseen kuten olemme nähneet markkinoille, joilla rokotusohjelmat ovat edenneet pohjoismaita pidemmälle”, Ball sanoo.

Citycon odottaa operatiivisen liikevoittonsa olevan tänä vuonna 170-188 miljoonaa euroa, kun se viime vuonna oli 180,4 miljoonaa.

Lisäksi yhtiö odottaa osakekohtaisen operatiivisen tuloksensa olevan 0,651-0,751 euroa ja oikaistun osakekohtaisen operatiivisen tuloksensa olevan 0,558-0,658 euroa. Viime vuonna vastaavat luvut olivat 0,767 euroa ja 0,676 euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cityconin tulos supistui alkuvuona – ohjeistus ennallaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat