Kokeile kuukausi maksutta

Kaupankäynti Solwersin osakkeella alkoi mukavassa nousussa

Suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja tarjoavan Solwersin osake noteerattiin perjantaina 18. kesäkuuta ensimmäistä kertaa Helsingin pörssin First North -listalla.

Kauppaa käytiin Solwersin ensimmäisenä pörssipäivänä mukavassa nousussa merkintähintaan verrattuna. Kello 17 osakekurssi oli 8,31 euroa, joka oli 10,8 prosenttia korkeampi kuin yleisö- ja instituutioantien merkintähinta 7,50 euroa. Henkilöstöannissa osakkeen merkintähinta oli 6,75 euroa. Perjantain mittaan yhtiön osake on maksanut enimmillään 8,60 euroa ja alimmillaan 8,04 euroa.

Solwersin listautumisanti ylimerkittiin. Listautumisannissa yhtiö laski liikkeeseen 1,2 miljoonaa uutta osaketta ja keräsi noin 9 miljoonan euron bruttovarat. Annin jälkeen yhtiön osakkeiden kokonaismäärä on vajaat 8,5 miljoonaa kappaletta.

Solwersin vuoden 2020 liikevaihto oli 32,6 miljoonaa euroa ja liikevoitto 4,4 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yli 400 henkeä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kaupankäynti Solwersin osakkeella alkoi mukavassa nousussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat