Kokeile kuukausi maksutta

Solwers jätti listautumishakemuksen – kaupankäynti alkaisi parin viikon päästä

Pörssilistalle mielii myös kasvuhakuinen Puuilo-ketju.

Solwersin hallituksen puheenjohtaja Leif Sebbas luotsaa yhtiötä nyt pörssilistalle. Hän toimii myös Finnmap Infran sekä PP-Laatta Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi hän on ollut hallituksen jäsenenä yhteensä yli neljässäkymmenessä yhtiössä.

Solwers Oyj on jättänyt tänään listalleottohakemuksen Nasdaq Helsinki Oy:lle. Kaupankäynti yhtiön osakkeilla First North-listalla on määrä aloittaa 22. kesäkuuta, mikäli Helsingin Pörssi hyväksyy listalleottohakemuksen.

Solwersin asiakaskunta  koostuu sekä julkisista organisaatioista että yksityisistä rakennuttajista, kuten rakennus- ja kiinteistöyhtiöistä Suomessa ja Ruotsissa.

Suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja tarjoavan yrityksen vuoden 2020 liikevaihto oli 32,6 miljoonaa euroa ja liikevoitto 4,4 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yli 400 henkilöä.

Tänään listautumissuunnitelmista kertoi myös myymäläketju Puuilo Oy. Listautumisannin odotetaan koostuvan yhtiön noin 30 miljoonan euron osakeannista sekä osakemyynnistä.  Osakeannista saatavia varoja aiotaan käyttää pääomarakenteen vahvistamiseen ja pankkilainojen lyhentämiseen.

Puuilon tavoitteena on nostaa liikevaihto yli 400 miljoonaan euroon vuoden 2026 tilikauden loppuun mennessä ja kasvaa orgaanisesti yli 10 prosenttia vuosittain.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Solwers jätti listautumishakemuksen – kaupankäynti alkaisi parin viikon päästä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat