Kokeile kuukausi maksutta

Solwers suunnittelee listautumista First North -markkinapaikalle

Yhtiön on tarkoitus käyttää osakeannista saatavat varat pääasiassa uusien yritysostojen rahoittamiseen.

Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö Solwers suunnittelee listautumisantia ja osakkeidensa listaamista Nasdaq Helsingin First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

Suunnitellun listautumisannin odotetaan koostuvan Solwersin noin 9 miljoonan euron osakeannista sekä osakemyynnistä, jossa tietty Solwersin osakkeenomistaja myy osakkeitaan. Yhtiön on tarkoitus käyttää osakeannista saatavat varat pääasiassa uusien yritysostojen rahoittamiseen.

Solwers tarjoaa monipuolisia suunnittelu- ja projektinhallintapalveluita 19 operatiivisen yhtiönsä kautta työllistäen yli 400 alansa arvostettua ammattilaista. Yhtiöt ovat erikoistuneet arkkitehtuurin, teknisen konsultoinnin, ympäristövaikutusten valvonnan, projektinjohtamisen ja -valvonnan, kiertotalouden ja digitaalisten ratkaisujen tarjoamiseen.

Yhtiöiden asiakaskunta on laaja ja koostuu sekä julkisista organisaatioista että yksityisistä rakennuttajista, kuten rakennus- ja kiinteistöyhtiöistä Suomessa ja Ruotsissa.

Solwers on perustettu vuonna 2017. Yhtiön vuoden 2020 liikevaihto oli 32,6 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta Suomen osuus oli 25,8 miljoonaa euroa ja Ruotsin osuus 6,9 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Solwers suunnittelee listautumista First North -markkinapaikalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat