Kokeile kuukausi maksutta

Sitowise osti digitaalisen kiinteistönjohtamisen asiantuntemusta

Sitowise on ostanut digitaalisen kiinteistöjohtamisen asiantuntijan Enco oy:n osakekannan kokonaisuudessaan. Kauppa on toteutunut keskiviikkona 30. kesäkuuta.

Sitowise on ostanut digitaalisen kiinteistöjohtamisen asiantuntijan Enco oy:n osakekannan kokonaisuudessaan. Kauppa on toteutunut keskiviikkona 30. kesäkuuta.

”Tahdomme vihdoin käynnistää uuden aikakauden kiinteistöjen ylläpidon tiedolla johtamisessa. Tähän tehtävään olemme täydellinen pari, sillä yhdistämme Sitowisen digiosaajat ja Encon vahvat kiinteistödatan johtamisen asiantuntijat”, Sitowisen Talo-liiketoimintalueen johtaja Timo Palonkoski kertoo tiedotteessa.

Encon ydinosaamisaluetta ovat kiinteistöjohtaminen ja kiinteistöjen ylläpidon asiantuntijapalvelut. Yrityksen asiakkaita ovat kiinteistöalan toimijat ympäri Suomen, ja yrityksen referenssikohteisiin kuuluvat muun muassa kauppakeskus Redi, Eduskuntatalo ja Tampereen monitoimiareena.

Vuonna 2005 perustettu Enco jatkaa Sitowisen tytäryhtiönä yrityskaupan jälkeen. Encon perustanut Janne Enkama jatkaa edelleen yrityksen toimitusjohtajana. Asiakkaita palvelee myös jatkossa 10 encolaista.

”Me olemme jo pitkään halunneet uudistaa datan avulla melko vanhakantaista kiinteistöalaa. Haluamme olla suunnannäyttäjä siinä, miten kiinteistön ylläpidon dataa käytetään hyödyksi. Kiinteistöjohtaminen ei saa olla manuaalista tiedonsyöttämistä johonkin järjestelmään, vaan asiantuntevaa tiedon analysoimista ja sitä kautta oikeiden ratkaisujen tekemistä yhdessä asiakkaan kanssa. Se vaatii enemmän automaatiota kuin manuaalista tiedonsyöttöä ja enemmän strategista johtamista kuin softan ehdoilla menemistä”, Enkama sanoo.

Yritysoston osittaiseksi rahoittamiseksi Sitowise laski suunnatussa osakeannissa liikkeelle 34012 omaa osakettaan. Osakeanti suunnattiin Encon myyjälle Janne Enkamalle, joka käytti osan kauppahinnasta osakkeiden merkitsemiseen. Merkintähinta oli 8,82 euroa osakkeelta. Merkintähinta vastaa Sitowisen osakkeiden kaupankäyntimäärillä painotettua keskihintaa Helsingin pörssin julkisessa kaupankäynnissä 27.5.2021–25.6.2021.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise osti digitaalisen kiinteistönjohtamisen asiantuntemusta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat