Hiihtäjä-Heikkinen GRK Infran viestintä- ja markkinointijohtajaksi – vanha sponsori veti puoleensa

Heikkinen siirtyy GRK:lle Samla Capitalin asiakkuuspäällikön tehtävästä.

Heikkinen aloittaa uudessa pestissään syyskuun alussa. (Kuva GRK Infra)

GRK Infra saa syyskuun alussa uuden viestintä- ja markkinointijohtajan. Pestissä aloittaa Matti Heikkinen, joka kuului pitkään Suomen kärkihiihtäjiin.

Heikkinen (37) on koulutukseltaan kauppatieteiden kandidaatti ja hän siirtyy GRK:lle Samla Capitalin asiakkuuspäällikön tehtävästä.

”GRK on minulle tuttu yhtiö ja olen seurannut aktiivisesti sen kasvua.  Laadukas ja kestävä infrarakentaminen mahdollistaa ja vaikuttaa laaja-alaisesti yhteiskunnan jokapäiväiseen toimintaan. On motivoivaa lähteä rakentamaan uutta kasvua yhdessä GRK:n ammattilaisten kanssa”, kertoo Heikkinen.

”Olemme tulleet GRK:ssa vaiheeseen, jossa tarvitsemme vahvistusta viestintään ja yhteistyöhön sidosryhmiemme kanssa.  Pitkäaikainen yhteistyö Matin kanssa hänen aikaisemmalla urallaan vakuutti, että hänen määrätietoisella tekemisellään ja voittavalla asenteellaan saadaan tulosta aikaan”, GRK Infran toimitusjohtaja Juha Toimela toteaa.

Suomessa, Ruotsissa ja Virossa toimiva GRK työllistää noin 800 alan ammattilaista. Sen liikevaihto oli vuonna 2020 lähes 390 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hiihtäjä-Heikkinen GRK Infran viestintä- ja markkinointijohtajaksi – vanha sponsori veti puoleensa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat