Kokeile kuukausi maksutta

Lehto myi Kivistön kauppa- ja palvelukeskuksen rahastolle

Rakennusyhtiö Lehto Group on myynyt hankekehittämänsä Vantaan Kivistön kauppa- ja palvelukeskuksen kiinteistöosakeyhtiön Erikoissijoitusrahasto EQ Liikekiinteistöille.

Lehto käynnisti keskuksen rakennustyöt kesällä 2021. Sen ensimmäisen vaiheen arvioidaan valmistuvan vuoden 2022 loppuun mennessä. Tulevan kauppa- ja palvelukeskuksen laajuus on noin 12000 kerrosneliömetriä.

”Tässä vaiheessa palvelukeskus siirtyy meiltä hankekehittäjiltä luotettavan ja kotimaisen sijoittajan käsiin. Lehto ja EQ ovat tehneet yhdessä muun muassa hoivatiloja ja asuntoja, mutta toimitilojen osalta tämä on ensimmäinen yhteinen hankkeemme”, Lehdon toimitusjohtaja Juuso Hietanen kertoo tiedotteessa.

”Kohde sopii erinomaisesti Erikoissijoitusrahasto EQ Liikekiinteistöjen omistukseen. Kivistön lähipalvelukeskus tulee tarjoamaan kattavat päivittäiset palvelut kehittyvän alueen asukkaille. Kohteesta tulee löytymään mm. kaksi päivittäistavarakauppaa ja julkisia palveluita, jotka luovat keskuksesta vetovoimaisen kokonaisuuden”, EQ Liikekiinteistöjen sijoitusjohtaja Marjaana Berge sanoo.

Kohteen ankkurivuokralaisina toimivat Lidl ja S-market. Kaupallisten palveluiden lisäksi keskukseen tulee paljon kaupungin palveluita. Sinne sijoittuu terveyspalveluita sekä nykyistä tilavampi nuorisotila, jonka palvelutarjontaa on laadittu nuorten toiveiden mukaan. Tiloja on varattu myös lasten kulttuuritoiminnalle ja Aikuisopiston kurssitarjonnalle. Kivistön kirjasto sijoittuu palvelukeskukseen nykyistä suurempaan tilaan, mikä mahdollistaa kirjaston palvelujen, aukioloaikojen ja kokoelman laajentumisen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto myi Kivistön kauppa- ja palvelukeskuksen rahastolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat