”Betonia pitää käyttää siellä, missä sitä tarvitaan, mutta ei muualla” – Rakenteiden optimoinnilla vähennettäisiin betonirakentamisen päästöjä, sanoo nopeasti kasvavan betoniyrityksen toimitusjohtaja

Kemin biotuotetehtaalle historiansa suurimman urakan saanut A-Perustus tavoittelee kolmen vuoden kuluttua jo 50 miljoonan euron liikevaihtoa.

Ei pitänyt tulla betoniyrittäjää, piti tulla rakennesuunnittelija. Tällainen oli Limingan Tupoksesta Oulun seudulta kotoisin olevan Tomi Puoskarin visio tulevaisuudestaan vielä seitsemän vuotta sitten, kun hän viimeisteli rakennustekniikan opintojaan Oulun ammattikorkeakoulussa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “”Betonia pitää käyttää siellä, missä sitä tarvitaan, mutta ei muualla” – Rakenteiden optimoinnilla vähennettäisiin betonirakentamisen päästöjä, sanoo nopeasti kasvavan betoniyrityksen toimitusjohtaja”

Viimeisimmät näkökulmat