A-Perustus sai urakan Kaupin pesäpallo- ja hiihtostadionin perustustöistä

Työt ovat käynnissä ja urakka valmistuu alkutalven 2021 aikana.

A-Perustus ja Rakennusliike Tikirak ovat sopineet Kaupin pesäpallo- ja hiihtostadionin perustustöistä.

Urakkasummaltaan projekti yltää lähes miljoonaan euroon. Toteutettaviin rakenteisiin käytetään yli 2 100 kuutiota betonia ja noin 200 000 kiloa terästä. Työt ovat käynnissä ja urakka valmistuu alkutalven 2021 aikana.

Koko Suomen alueella toimiva A-Perustus on panostanut viime vuosina merkittävästi toimintansa laajentamiseen Pirkanmaalla. Yhtiön muita hankkeita Pirkanmaalla ovat olleet muun muassa Tampereen keskuskeittiön, Pirkkalan Scania-keskuksen, Etra-Meltex Pirkkalan sekä Olkahisen koulun betonirakennustyöt.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Perustus sai urakan Kaupin pesäpallo- ja hiihtostadionin perustustöistä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat