Kokeile kuukausi maksutta

Consolis Parma aikoo avata kaksi vuotta suljettuna olleen Kangasalan-tehtaansa uudelleen

Betonielementtien valmistaja Consolis Parma avaa uudelleen Kangasalan-tehtaansa. Tehtaan on määrä käynnistyä taas helmikuussa 2022.

Kaksi vuotta suljettuna olleen tehtaan avaaminen perustuu vähähiilisten tuotteiden tehokkaan valmistuksen mahdollistavaan tehtaan logistiikkaan ja seinäelementtien kysynnän kasvuun päämarkkina-alueilla.

Consolis Parman julkisivu- ja seinäelementtejä valmistava tehdas valmistui Kangasalle vuonna 1991. Tehtaalla on vuosien saatossa valmistettu lähes kolme miljoonaa neliömetriä erilaisia seinätuotteita pääasiassa asuinrakentamisen tarpeisiin.

”Suomalaista yhteiskuntaa nopeasti muokkaava kaupungistuminen ja koko rakentamisen maailmaa koskevat ilmastonmuutoksen haasteet ovat aikamme suurimpia muutosajureita. Haluamme vastata seinäelementtien ja vähähiilisten tuotteiden kasvavaan kysyntään erityisesti pääkaupunkiseudun, Turun ja Tampereen kasvukolmiossa. Kangasalan-tehtaan sijainti tukee tätä tavoitetta erinomaisesti”, Consolis Parman toimitusjohtaja Hannu Tuukkala sanoo tiedotteessa.

Tuukkalan mukaan yhtiö on tehnyt määrätietoista työtä vähähiilisen rakentamisen edistämiseksi ja yhtiön vastuullisuusohjelman keskiössä on rakennusprosessin tuotesidonnaisten päästöjen vähentäminen.

”Tehtaan avaaminen lisää seinäkapasiteettiamme merkittävästi ja tekee meistä selkeästi johtavan valmistajan myös seinätuotteissa. Lupaamamme toimitusvarmuuden ja laadun takaamiseksi uskomme myös, että voimme nopeammilla toimituksilla ja paremmalla palvelulla vahvistaa asiakassuhteitamme entisestään. Tällä toimenpiteellä on voimakas kasvustrategiaamme tukeva vaikutus.”

Kangasalan-tehdas työllistää ensi vaiheessa noin 30 henkeä, ja täydessä tuotantovalmiudessa henkilömäärä nousee lähes sataan. Yhtiö aloittaa toimenpiteet työvoiman rekrytoimiseksi välittömästi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consolis Parma aikoo avata kaksi vuotta suljettuna olleen Kangasalan-tehtaansa uudelleen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat