Kokeile kuukausi maksutta

Leasegreenin entinen toimitusjohtaja nimitetty energiainfrayhtiön johtoon

Thomas Luther (KTM, Ins.) aloittaa energiainfrayhtiö Nevelin toimitusjohtajana helmikuussa.

Thomas Luther aloittaa uudessa työssään helmikuun alussa. Kuva: Leasegreen

Lutherilla on 20 vuoden työhistoria globaalien liiketoimintojen johto- ja myyntitehtävissä sekä kansainvälisissä kasvuyhtiöissä. Luther on viimeksi työskennellyt LeaseGreen Groupin toimitusjohtajana.

Nevel tuottaa teollisuuden ja kuntien kehittyneitä infrastruktuuriratkaisuja. Yhtiö operoi yli 130:tä energiantuotantolaitosta ja hallinnoi yli 40:tä kaukolämpöverkkoa.

Yhtiön liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Nevelin palveluksessa on 150 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Yhtiön liiketoiminnan ydin on kiertotaloudessa ja hiilineutraalissa energiassa. Lutherin kokemus tukee Nevelin kasvustrategiaa investoida hiilineutraalisuutta edistävään energiainfrastruktuuriin, joka puolestaan palvelee teollisuutta ja energiankäyttäjiä.

”Kestävä kehitys on tulevaisuuden energiajärjestelmässä keskeisessä roolissa. On hienoa lähteä rakentamaan yhteistyötä, joka tukee asiakkaiden ja koko yhteiskunnan siirtymää kohti ilmastopositiivista tulevaisuutta”, Luther sanoo nimityksestään.

Nevelin vt. toimitusjohtajana ollut Eero Auranne siirtyy samalla helmikuussa takaisin yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Leasegreenin entinen toimitusjohtaja nimitetty energiainfrayhtiön johtoon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat