Kokeile kuukausi maksutta

LeaseGreenille uusi toimitusjohtaja

Energiatehokkuuteen erikoistuneen LeaseGreenin toinen perustaja siirtyy sivuun toimitusjohtajan tehtävistä joulukuun alussa.

Thomas Luther aloittaa uudessa työssään helmikuun alussa. Kuva: Leasegreen

Uutena toimitusjohtajana joulukuun alussa aloittaa kauppatieteiden maisteri, tuotantotalouden insinööri Thomas Luther,42. Nykyinen toimitusjohtaja Tomi Mäkipelto siirtyy uusiin tehtäviin vastaamaan yhtiön palveluiden kehityksestä ja asiakkuuksista.

Yhtiön tiedotteen mukaan muutoksen tarkoituksena on ohjata lisää resursseja LeaseGreenin kasvun johtamiseen, palvelun  ja asiakastyytyväisyyden kehittämiseen.

Lutherilla on aiempaa kokemusta LeaseGreenistä, sillä hän on yhtiön hallituksen jäsen. Luther johti viime vuoteen saakka teollisuuden kunnossapitoon erikoistunutta Sataservice-yritystä, joka myytiin ruotsalaiselle Quantille. Lutherin aikana Sataservicen liikevaihto kaksinkertaistui. Hänen aiempia työpaikkoja ovat esimerkiksi Metso ja Nokia.

Mäkipelto ja Juho Rönni perustivat LeaseGreenin vuonna 2013. Yhtiö on kasvanut nopeasti ja viime vuonna sen liikevaihto oli 30,5 miljoonan euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee Suomessa ja Ruotsissa yli 80 talotekniikan asiantuntijaa, ja se tarjoaa työtä noin 400 kiinteistöammattilaisen verkostolle.

Viimeisimmät näkökulmat