Kokeile kuukausi maksutta

Monitoimitalon ympäristön infran rakentaminen alkaa pian Porissa

Pohjois-Porin monitoimitalon ympäristön infran rakentaminen käynnistyy ensi viikolla.

Pohjois-Porin monitoimitalo. Havainnekuva: Arkkitehtisuunnittelu Mikko Uotila oy

Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan hulevesien neutralointiallas Pohjoisväylän pohjoispuolelle, Pohjoisväylän puuttuva läntinen osuus sekä Pappilanpuistikon puuttuva osuus. Seuraavassa vaiheessa rakennetaan Pohjoisväylän ja Pappilanpuistikon kevyen liikenteen alikulkusillat. Pohjoisväylän, Pappilanpuistikon ja Koillistuulentien risteykseen toteutetaan liikenneympyrä. Näiden rakentaminen aloitetaan tämänhetkisen arvion mukaan maalis–huhtikuussa. Myöhemmin vuoden 2022 aikana käynnistyy vielä Koillistuulentien puuttuvan osuuden rakentaminen.

"Infran rakennustöiden arvioidaan valmistuvan vuoden 2022 loppuun mennessä, jolloin kadut avataan liikenteelle aluksi pääosin sorapintaisina. Päällystys- ja vihertyöt tehdään vuoden 2023 aikana", Porin rakennuttajarakennusmestari Jari Lehesvuori sanoo tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Monitoimitalon ympäristön infran rakentaminen alkaa pian Porissa”

Viimeisimmät näkökulmat