Monitoimitalon ympäristön infran rakentaminen alkaa pian Porissa

Pohjois-Porin monitoimitalon ympäristön infran rakentaminen käynnistyy ensi viikolla.

Pohjois-Porin monitoimitalo. Havainnekuva: Arkkitehtisuunnittelu Mikko Uotila oy
Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan hulevesien neutralointiallas Pohjoisväylän pohjoispuolelle, Pohjoisväylän puuttuva läntinen osuus sekä Pappilanpuistikon puuttuva osuus. Seuraavassa vaiheessa rakennetaan Pohjoisväylän ja Pappilanpuistikon kevyen liikenteen alikulkusillat. Pohjoisväylän, Pappilanpuistikon ja Koillistuulentien risteykseen toteutetaan liikenneympyrä. Näiden rakentaminen aloitetaan tämänhetkisen arvion mukaan maalis–huhtikuussa. Myöhemmin vuoden 2022 aikana käynnistyy vielä Koillistuulentien puuttuvan osuuden rakentaminen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Monitoimitalon ympäristön infran rakentaminen alkaa pian Porissa”

Viimeisimmät näkökulmat