Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa BoKlok-puutalokohteen nyt Turkuun

Turun BoKlok-puukerrostalo rakennetaan Kärsämäkeen Leaf-areenan läheisyyteen. Kohde valmistuu kesällä 2023.

Kuva: BoKlok/ Skanska
Turun ensimmäiseen BoKlok-kohteeseen As. Oy Turun Puuseppään tulee 38 asuntoa kaksioista neljään huoneeseen. Asuntokoot vaihtelevat välillä 44–74,5 neliötä ja jokaisessa asunnossa on joko oma parveke tai pieni piha. Asukkaiden yhteinen pihasauna mahdollistaa tehokkaan asuntokohtaisen tilankäytön ja vähentää näin myös energiankulutusta. Piha-alueella on huomioitu asukkaiden kohtaamispaikkoja, kuten yhteinen pienviljelyspalsta ja leikkialue.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa BoKlok-puutalokohteen nyt Turkuun”

Viimeisimmät näkökulmat