Kokeile kuukausi maksutta

Liisa Jäätvuori A-Insinöörien vastuullisuus- ja laatujohtajaksi – elinkaariasiantuntija pureutuu nyt piiloagendaansa

Etenkin kiertotalouteen siirtymisessä, luonnonvarojen käytön vähentämisessä ja luonnon monimuotoisuuden suojelussa rakennusalalla on vielä paljon oivallettavaa, sanoo Jäätvuori.

A-Insinöörit on nimittänyt aiemmin kestävästä kehityksestä ja uusista palveluista vastanneen Liisa Jäätvuoren vastuullisuus- ja laatujohtajaksi. Hänen mielestään rakennushankkeilta tulisi jatkossa vaatia samanaikaisesti elinkaarikustannustehokkuutta, pitkäaikaiskestävyyttä ja vähähiilisyyttä.

• Siirryt uuteen pestiin projekti- ja kehitystehtävistä. Mitä odotat uudelta työltä?”´Vastaan A-Insinöörien vastuullisuusohjelmasta sekä laatu- ja ympäristöjärjestelmien kehittämisestä konsernitasolla. Odotan etenkin ympäristövastuullisuuteen liittyvien tavoitteiden konkreettista ja mitattavaa eteenpäin viemistä eri toimialoillamme. Pidän tärkeänä oman työyhteisön lisäksi koko alan kehitystyötä sidosryhmäyhteistyön kautta. Asetin aikanaan rakennuttajakonsulttina työni ”piiloagendaksi” laadun ja vastuullisuuden edistämisen. Nyt se on pääasiallinen työni.”

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Liisa Jäätvuori A-Insinöörien vastuullisuus- ja laatujohtajaksi – elinkaariasiantuntija pureutuu nyt piiloagendaansa”

Viimeisimmät näkökulmat