Kokeile kuukausi maksutta

Destia pestaa johtoryhmäänsä kaksi kokenutta johtajaa YIT:ltä

Destia tekee muutoksia organisaatiorakenteeseensa ja johtoryhmäänsä. Muutosten tarkoituksena on varmistaa rata- ja kaupunkirakentamisen sekä allianssimallisen liiketoiminnan kasvupotentiaalin hyödyntäminen.

Kuva: Destia

Ratapalvelut sekä Maa- ja kalliopalvelut -liiketoimintaryhmät yhdistyvät uudeksi Rata- ja kaupunkipalvelut -liiketoimintaryhmäksi heinäkuun alusta. Sen alaisuudessa tulevat toimimaan muun muassa rata-, kaupunki- ja allianssirakentaminen-yksiköt.

Tämän uuden liiketoimintaryhmän johtajaksi on nimitetty Kari Alavillamo, josta tulee myös Destian johtoryhmän jäsen. Alavillamo aloittaa Destiassa kesäkuussa 2022. Hän on työskennellyt viimeksi YIT:llä, jossa hän on työskennellyt vaativissa infra-alan tehtävissä yli 25 vuotta. Alavillamo on muun muassa vetänyt YIT:llä toimitilarakentamisen divisioonaa.

Energiapalvelut-liiketoimintaryhmän johtaja ja johtoryhmän jäsen Miska Eriksson on päättänyt jättää yhtiön. Hänen seuraajakseen on nimitetty Tapio Salo. Myös hän siirtyy Destiaan YIT:ltä, josta hänellä on vankka kokemus muun muassa projektijohtamisesta ja hankekehittämisestä, esimerkiksi Tripla-projektin hankejohtajana. Salo on työskennellyt YIT:llä jo yli 16 vuotta. Salo aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään marraskuussa 2022.

Pitkien YIT-uriensa johdosta Alavillamo ja Salo ovat hyvin tuttuja Destian toimitusjohtaja Tero Kiviniemelle, joka itsekin ehti työskennellä YIT:n palveluksessa yli 20 vuotta ennen siirtymistään Destialle vuonna 2018.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destia pestaa johtoryhmäänsä kaksi kokenutta johtajaa YIT:ltä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat