Kokeile kuukausi maksutta

Eaton rakentaa tuotantolaitoksen Vantaalle – uudet tilat Tuupakkaan vuoden 2023 lopulla

Saman katon alle uusiin tiloihin sijoittuvat kehitys- ja tutkimustoiminta, tuotanto, varastot, myynti ja huolto.

Energianhallintayhtiö Eaton on rakentaa kriittisten sähkönjakelujärjestelmien tuotantolaitoksen Vantaalle. Uuteen, entistä suurempaan laitokseen integroidaan Espoon Koskelossa sijaitsevan nykyisen tuotantolaitoksen kaikki toiminnot.

Kehä III:n varrelle Tuupakkaan rakennettavan uuden tuotantolaitoksen pinta-ala on 16 500 neliömetriä, ja sen arvioidaan valmistuvan vuoden 2023 loppuun mennessä.

Saman katon alle uusiin tiloihin sijoittuvat kehitys- ja tutkimustoiminta, tuotanto, varastot, myynti ja huolto. Uusi tuotantolaitos työllistää jopa sata henkilöä enemmän kuin nykyinen tehdas.

Eaton on yksi maailman suurimmista kolmivaiheisten varavoimajärjestelmien (UPS) valmistajista. Uusi tuotantolaitos tulee toimimaan Eatonin Critical Power Solutions -yksikön Euroopan pääkonttorina ja datakeskusosaamisen keskittymänä.

Päätös uuden tehtaan rakentamisesta tehtiin Eatonin nykyisen Espoon tehtaan tuotannon kasvaneen kysynnän perusteella. Muun muassa sähköverkon kanssa interaktiivisten UPS-järjestelmien ja fossiilisista polttoaineista irtautumista helpottavien energiavarastojen suosio on kasvussa maailmanlaajuisesti.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Eaton rakentaa tuotantolaitoksen Vantaalle – uudet tilat Tuupakkaan vuoden 2023 lopulla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat