Kokeile kuukausi maksutta

Lehdon tappio kasvoi selvästi alkuvuonna – Yhtiö antoi samalla tulosvaroituksen

Lehto Groupin liikevaihto kutistui kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä hieman viime vuoden vertailujaksosta ja samalla tappio syveni selvästi. Yhtiö myös heikensi ohjeistustaan koko vuoden 2022 liikevaihdosta ja liiketuloksesta.

Kuva: Tuomas Siitonen

Vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen liikevaihto laski 6,2 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajanjaksosta ja oli 82,2 miljoonaa euroa. Liikevaihto laski molemmilla palvelualueilla, ja laskun taustalla on rakennushankkeiden lukumäärän väheneminen.

Liiketulos jatkuvista toiminnoista oli 9,8 miljoonaa euroa tappiollinen, kun liiketappiota kertyi vuotta aiemmin 1,4 miljoonaa. Liiketappion syynä ovat erityisesti tappiolliset tai heikkokatteiset toimitilaprojektit sekä Asunnot-palvelualueen ensimmäisen neljänneksen matala volyymi.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehdon tappio kasvoi selvästi alkuvuonna – Yhtiö antoi samalla tulosvaroituksen”

Viimeisimmät näkökulmat