Kokeile kuukausi maksutta

Lehto myy Putkiremontit-liiketoimintansa

Lehto Group oyj on 28. huhtikuuta allekirjoittanut sopimuksen Putkiremontit-liiketoimintansa myymiseksi.

Liiketoiminnan ostaja on Renevo Group oy. Kauppa käsittää Lehdon 100-prosenttisesti omistaman tytäryhtiön, Remonttipartio oy:n koko osakekannan, jonka yritysarvo (EV) on 30,0 miljoonaa euroa. Lopullinen kauppahinta määräytyy kaupan toteutumishetken korollisten velkojen, kassavarojen ja nettokäyttöpääoman määrien perusteella. Kaupan lopullinen toteutuminen edellyttää tavanomaisten liiketoimintakauppoihin liittyvien ehtojen toteutumista ja hyväksynnän kilpailuviranomaiselta. Hyväksynnän arvioidaan tapahtuvan kesäkuun 2022 aikana. Kauppahinta maksetaan käteisellä kaupan toteutumishetkellä.

Putkiremontit-liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2021 oli 31,8 miljoonaa euroa ja sen vaikutus konsernin liiketulokseen oli 4,2 miljoonaa euroa positiivinen. Maaliskuun 2022 lopussa liiketoiminnassa työskenteli 121 henkeä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto myy Putkiremontit-liiketoimintansa”

Viimeisimmät näkökulmat