Kokeile kuukausi maksutta

Korjausrakentaja Renevo myytiin ruotsalaiselle pääomasijoittajalle

Avain Yhtiöt ja ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö Adelis Equity Partners ovat 30. marraskuuta allekirjoittaneet sopimuksen korjausrakentamiseen erikoistuneen Renevo oy:n yrityskaupasta.

Renevo on urakoinut muun muassa tämän Viihtyvyysremontin Asokotien pilottikohteeseen Helsingin Kontulassa.

Yrityskaupan myötä aiemmin Avain Yhtiöihin kuulunut, vuonna 2012 perustettu Renevo on nyt siirtynyt ruotsalaisyhtiön Adelis Equity Partners Fund II -rahaston omistukseen. Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Renevoa koskevan yrityskaupan 5. marraskuuta.

Rakennuslehden viime vuoden suurimpia korjausrakentajia koskevassa listauksessa Renevo oli yhdeksänneksi suurin korjaaja 43,1 miljoonan euron liikevaihdollaan. Renevo on kasvanut useiden kymmenien prosenttien vuosivauhdilla jo useita vuosia. Vielä vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli vain 9,5 miljoonaa euroa. Renevo toimii Uudenmaan, Lahden ja Suur-Jyväskylän alueilla ja tekee muun muassa peruskorjauksia, putkiremontteja ja vahinkokorjauksia.

Adelis Equity Partners on erikoistunut sijoittamaan Renevon kaltaisiin keskisuuriin pohjoismaisiin yrityksiin, joilla on merkittävää kasvupotentiaalia. Adelis myi kesäkuussa omistuksensa talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupista toiselle ruotsalaiselle pääomasijoittajalle Klar Partnersille. Adelis oli ostanut enemmistöosuuden QMG:stä vuonna 2017. Adelis hallinnoi kahden rahastonsa kautta yhteensä yli 2 miljardin euron pääomia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Korjausrakentaja Renevo myytiin ruotsalaiselle pääomasijoittajalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat