Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusliike Tikakoski vaihtoi nimeä

Varsinaissuomalaisesta Rakennusurakointi S. Tikakoskesta valtakunnalliseksi rakennusalan toimijaksi muuttunut yhtiö ilmoittaa kasvaneensa vuosien varrella ulos entisestä nimestään.

Yhtiö on ottanut elokuussa 2022 käyttöön nimen Vestera oy. Sen pääkonttori on Raisiossa, mutta sillä on toimistot myös Oulunsalossa ja Vantaalla. Viime vuonna yhtiön liikevaihto oli 26,4 miljoonaa euroa ja tulosta kertyi 0,6 miljoonaa euroa.

Vestera on erikoistunut päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden rakentamiseen ja kehittämiseen. Kesäkuussa yhtiö voitti tontinluovutuskilpailut Kuopiossa ja Espoossa. Kuopioon rakennetaan turvakoti ja Espooseen liikuntapäiväkoti.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusliike Tikakoski vaihtoi nimeä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat