Kokeile kuukausi maksutta

YIT:ssä on ollut turbulenssia Markku Moilasen tulon jälkeen – ”Kipuiluakin on ollut”

Paljon on tapahtunut niiden 16 kuukauden aikana, jotka muutosjohtajaksi palkattu Markku Moilanen on työskennellyt YIT:n toimitusjohtajana. Ovi on käynyt ja muutenkin on ollut tuulista.

Markku Moilanen aloitti YIT:n johdossa huhtikuussa 2021. Sen jälkeen yhtiössä on nähty paljon muutoksia. Kuva Matti Vuohelainen

Rambollilta tullut Markku Moilanen korvasi lokakuussa 2020 potkut saaneen Kari Kauniskankaan. Asuminen-segmentin johtaja, pitkän linjan yit-läinen Antti Inkilä hoiti vajaa puoli vuotta toimitusjohtajan pestiä ennen kuin Moilanen virallisesti aloitti huhtikuussa 2021.

Lue lisää:  YIT:n uusi toimitusjohtaja on pianoa soittava tietoliikenneinsinööri ja strategisesta johtamisesta väitellyt tohtori

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “YIT:ssä on ollut turbulenssia Markku Moilasen tulon jälkeen – ”Kipuiluakin on ollut””

  1. Raksaihmiset ovat tottuneet saamaan lopputilejä ja etsimään uusia töitä. Kipuilua esiintyy enemmänkin konsultti- ja tietoliikennealoilla.

  2. Markku on kova puhumaan jaskaa. Kaikki käytännön osaajat on pistetty firmasta pihalle ja nykyisen konsulttihenkisen johtoportaan käsittelyssä suunta on kohti Lemminkäisen kohtaloa.

Viimeisimmät näkökulmat