Kokeile kuukausi maksutta

Newsec: Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoilla jatkuu hyvä veto

Sopimuksia tehdään edelleen myyjien kannalta hyvällä tasolla. Lisäksi markkinoilla on paljon pääomaa, jolle etsitään tuottoa.

Newsecin ennusteen mukaan Pohjoismaissa ja Baltiassa tehdään liikekiinteistökauppoja lähes 600 miljardin kruunun (55 miljardin euron) arvosta. Näin vuodesta 2022 olisi tulossa toiseksi vahvin transaktiovuosi tähän mennessä.

Pohjoismaisen suurimman kiinteistökonsultin Newsecin mukaan kiinteistömarkkinoiden näkymät ovat heikentyneet jonkin verran makrotalouden näkymien mukaisesti. Ennusteet puolestaan viittaavat lievään transaktiovolyymien laskuun ja tuottojen nousuun.

”Kiinteistömarkkinat kohtaavat täysin muuttuneet rahoitusmarkkinat, mutta siitä huolimatta markkinoilla on edelleen korkeaa aktiivisuutta. Odotuksemme on, että Pohjoismaissa ja Baltiassa tehdään liikekiinteistökauppoja lähes 600 miljardin kruunun (55 miljardin euron) arvosta. Näin vuodesta 2022 on tulossa toiseksi vahvin transaktiovuosi tähän mennessä", toteaa Max Barclay, Head of Newsec Advisory yhtiön tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Newsec: Pohjoismaiden kiinteistömarkkinoilla jatkuu hyvä veto”

Viimeisimmät näkökulmat