Kokeile kuukausi maksutta

Kuopiossa lyödään löylyä – puukerrostalon asukkaille bonuksena rantasauna

Puukerrostalon asukkailla on käytössään myös soutuvene.

Kerrostalon vieressä on asukkaille käytössä rantasauna. Kuva: Lakea

Kallaveden äärelle Kuopion Julkulaan valmistui syyskuun lopulla seitsemänkerroksinen puukerrostalo. Sen asukkaat kerryttävät Omaksi-asuntoaan itselleen vuokranmaksun yhteydessä. Yhteiskäytössä olevan rantasaunan ja soutuveneen varaus toimii kännykällä käytettävän ohjelman kautta.

Lakean rakennuttamassa Asunto Oy Kuopion Nilassa on asuntoja yksiöistä kolmioihin, yhteensä 45 kotia. Asunnoissa on vesikiertoinen kaukolämpöön liitetty lattialämmitys ja asuntokohtainen ilmanvaihto. Urakoitsijana toimi JVR-Rakenne.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kuopiossa lyödään löylyä – puukerrostalon asukkaille bonuksena rantasauna”

Viimeisimmät näkökulmat