Kokeile kuukausi maksutta

Opiskelijat visioivat kilpailussa Joensuun keskustaa vuonna 2040 – ”Halusimme luoda koko kylän yhteisen takapihan”

Opiskelijoille suunnattu 72 tunnin liikennehaaste järjestettiin tällä kertaa Joensuussa.

Joensuussa järjestetyn 72 tunnin liikennehaasteen voitti joukkue Karelian Kauhu. Joukkueessa olivat mukana projektipäällikkönä toiminut Anni Muukkonen sekä Jenni Joronen, Kim Juvonen, Jenna Kemppainen ja Annastiina Leppänen.

Opiskelijoille suunnatussa 72 tunnin liikennehaasteessa haettiin monialaisia, innovatiivisia ja käyttäjälähtöisiä ratkaisuja Joensuun kaupunkikeskustan kehittämiseksi. Päätehtävänä oli pohtia, millainen on Suomen vetovoimaisin ympärivuotinen kaupunkikeskusta ja sen kestävä saavutettavuus vuonna 2040.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Opiskelijat visioivat kilpailussa Joensuun keskustaa vuonna 2040 – ”Halusimme luoda koko kylän yhteisen takapihan””

Viimeisimmät näkökulmat