Kokeile kuukausi maksutta

Rakentamisessa oli vahva syyskuu verrattuna viime vuoteen

Erityisesti maa- ja vesirakentaminen kasvoi viime vuodesta selvästi.

Infrarakentamisen volyymit ovat kasvaneet viime vuodesta. Kuva: Seppo Mölsä.

Tilastokeskuksen mukaan rakennusyritysten työpäiväkorjattu liikevaihto kasvoi 2022 syyskuussa 10,7 prosenttia vuodentakaiseen verrattuna. Myynnin määrä, josta hintojen muutosten vaikutus on poistettu, kasvoi 3,2 prosenttia. Rakentamisen kausitasoitettu liikevaihto ja myynnin määrä nousivat hieman syyskuussa elokuuhun verrattuna.

Rakentamisen toimialojen liikevaihdot kasvoivat vuodentakaiseen verrattuna. Talonrakentamisen työpäiväkorjattu liikevaihto kasvoi 8,6 prosenttia ja myynnin määrä 2,8 prosenttia vuodentakaiseen verrattuna.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentamisessa oli vahva syyskuu verrattuna viime vuoteen”

Viimeisimmät näkökulmat